26-03-2021

Brandevoort Buitenhoeve

Zeven woningen met een klassieke uitstraling en materialen horen bij deze realistatie. De opdrachtgevers kenmerken dit project als ‘het ware wonen’. Voor Houta gold; ‘het ware bouwen’!

LEES MEER
26-03-2021

Brandevoort Variaveste

VariaVeste is een bijzonder nieuwbouwplan aan de rand van De Veste, het hart van Brandevoort in Helmond. Hier werden vijfenvijftig zeer gevarieerde woningen gebouwd voor een brede doelgroep. Starters, gezinnen, alleenstaanden en senioren kunnen kiezen uit appartementen, grote en kleine eengezinswoningen, hoekwoningen, tuinappartmenten, bovenwoningen, notaris- en poortwoningen.

LEES MEER
26-03-2021

Brandevoort Liverdonk

Bijzonder metselwerk, afwisseling in bouwhoogten en natuurlijk de voor Liverdonk kenmerkende gekeimde gevels, geven Liverdonk een landelijke frisse look. De afwerking zorgt voor het ware thuiskomen. Ook hier een project waar Houta met trots haar naam onder zet!

LEES MEER
22-03-2021

Mariënhoven

Houta werkte samen met Vughterstede aan de realisatie van 36 appartementen voor senioren. De appartementen zijn verdeeld over twee gebouwen. Duurzaamheid staat hoog in het vaandel. Het complex werd voorzien van duurzame technieken, zoals een warmtepomp per appartement en zonnepanelen. Bovendien koken de bewoners op inductiekookplaten.

LEES MEER
02-06-2020

Villa Berlaer

Een schitterende villa met zes zeer ruime luxueuze appartementen met veel daglichtinval en royale buitenruimten. Deze bijzondere combinatie van groot en klein zie je zelden. Maar ú kunt er wonen. Op een weldadig groene toplocatie in Helmond. Villa Berlaer is echt uniek!

LEES MEER
18-05-2020

SPA ONE – Thermencomplex

LEES MEER
04-10-2018

Bedrijfsrestaurant St. Anna Ziekenhuis

LEES MEER
06-06-2018

De TweKa fabriek

Het oude gebouw van de Tweka aan de Mierloseweg in Geldrop heeft een compleet nieuwe bestemming gekregen. Houta ontwikkelde hier 10 loftappartementen. Samen met architectenbureau De Bever architecten heeft Houta een mooie combinatie gevonden tussen gebouwhistorie en eigentijds wonen.

LEES MEER
19-04-2018

Kasteeltuinen Geldrop

LEES MEER
27-11-2017

De Tulp in Geldrop

LEES MEER