HOUTA CREW

Houta bouwt, ontwikkelt en onderhoudt. Dat doen we niet vóór, maar samen mét onze klanten. Omdat we een familiebedrijf zijn, vinden we duurzaamheid bovengemiddeld belangrijk. We hechten waarde aan lange relaties, een duurzame manier van omgaan met de wereld om ons heen en werken met passie, vakmanschap en bevlogenheid. Dat zie je terug in al onze projecten. Wij zijn Houta!

Management

Patrick Houtakkers

Directeur / eigenaar

Een leven zonder de bouw en zonder Houta kan ik me niet meer voorstellen, ik ben erin opgegroeid. Toen mijn vader met pensioen ging, nam ik Houta over. Nog altijd zijn we een familiebedrijf. Dat merk je niet alleen aan de manier waarop we binnen Houta met elkaar omgaan, maar ook aan hoe we met onze klanten omgaan. Projecten pakken we samen aan. Dat betekent dat ik niet ‘regeer’ vanuit een ivoren toren, maar meedenk met onze medewerkers en klanten om bouwprojecten succesvol te realiseren. Want bouwen, dat vind ik het mooiste wat er is.

Anke Houtakkers-Driedonks

Office-manager

Mijn collega’s beschrijven mij als een perfectionistische doorzetter. Voor mij is dit van toepassing op zowel persoonlijk als zakelijk vlak. Dat breng ik al ruim vijftien jaar in praktijk bij Houta. Ik werk in een dynamische werkomgeving waar geen dag hetzelfde is. Energie krijg ik van uitdagingen, het verleggen van mijn grenzen en de noten van discomuziek. Inspiratie krijg ik in de bergen op een skipiste. Na een drukke werkdag zoek ik de stilte van het bos en de warmte van mijn gezin op.

Suzan Stokbroekx

Office manager

Door mijn ruime werkervaring als multitasker, spin in het web, lever ik graag een bijdrage aan het succes van Houta bouw, waar collegialiteit en het familiare aspect centraal en hoog in het vaandel staan. Ik hou van uitdagingen, faciliteer graag waar nodig en maak ook graag zaken echt af. Ik word blij van positief ingestelde mensen, open, eerlijk en die elkaar respecteren. In mijn vrije tijd geniet ik van het bourgondisch leven en van de watersport door met de boot te gaan varen.

Houta bouwt carrières

Houta houdt van bouwen.
Aan splinternieuwe en bestaande projecten, aan partnerships én
aan carrières. Misschien aan
jouw carrière?

vacatures

Financiële administratie

Dorrit van de Wijdeven

Finance manager

Inmiddels ben ik 20 jaar werkzaam in de bouw-& vastgoed branche met financiën als basis uitgebreid met management en een vleugje ondernemerschap. Houta is een echt traditioneel familiebedrijf waar de medewerkers centraal staan. De uitdaging is om deze mooie kernwaarden te continueren met oog voor de huidige marktontwikkelingen en het behalen van een gezond rendement. Een platte organisatie met ruimte voor een lolletje waar de wil er is om te verbeteren daar houd ik van. Samen verder bouwen aan Houta, daar draag ik graag mijn steentje aan bij.

Gerry Kuijpers

KOSTENBEWAKER

Bij Houta houd ik het  financiële gebeuren van de projecten in de gaten. Samen met de diverse projectteams gaan we vanaf start tot en met oplevering van de projecten aan de slag om deze projecten te realiseren naar ieders tevredenheid. Binnen Houta krijgen de teams veel vrijheid zodat er samen met plezier gewerkt wordt aan de realisatie van onze projecten!

Mart Ramaekers

Assistent Controller

Als fanatiek verenigingsman haal ik mijn energie en motivatie uit samenwerking. Dat doe ik – als gedreven en ervaren assistent controller – ook iedere dag op de werkvloer! Samen met mijn Houta-collega’s zorg ik er dag in, dag uit voor dat dit mooie en ambitieuze bouwbedrijf zijn projecten on-time en correct kan uitvoeren. Iedere dag werk ik met plezier aan het up to date houden van de projectadministratie. Ik sta voor je klaar!

Stefanie Baltissen

Administratief medewerkster

Ik ben nauwkeurig, oplossingsgericht en een klein beetje een control freak. Een uitstekende match met mijn administratieve functie! Het leuke aan werken bij Houta? Er heerst een collegiale en familie sfeer en er wordt écht naar je geluisterd; bij problemen, maar ook als je nieuwe initiatieven of ideeën hebt! Iedere dag werk ik met plezier aan het up-to-date houden van de administratie!

Calculatie

Edward Puts

Hoofd Calculatie

Bij Houta ben ik actief betrokken bij de uitvoering van calculaties voor diverse projectteams, daarnaast ondersteun ik bij het analyseren van de klantvraag en de daarbij behorende contractdocumenten. Vervolgens beoordeel ik de voorwaarden, veiligheid en signaleer ik kansen en risico’s. Een van de belangrijkste onderdelen van een project is – in mijn ogen – het kostenplaatje. Het is van belang dat een bouworganisatie de kosten accuraat, correct en bovendien scherp berekend om een project te winnen. Dat is een mooi vak! Al ruim 22 jaar ben ik als calculator actief in de wereld van de bouw.

Marc van Eersel

Calculator

Bij Houta ben ik een spin in het uitgebreide web van opdrachtgevers, klanten, contacten, voorbereiding, uitvoering, nazorg en service. Schakelen in de hoogste versnelling is mijn sterke punt: zo blijft iedereen tevreden en ronden we voorspoedig en succesvol een project af.

Projectleiding

Bart van Baardwijk

PROJECTLEIDER

Als projectleider sta ik voor duidelijkheid, flexibiliteit, gedrevenheid en resultaat gericht werken. Samen met de opdrachtgever en het projectteam gaan we bij elk project voor het maximale resultaat. Kwaliteit staat daarbij hoog in het vaandel.  Bij Houta koppelen we gezamenlijke kennis, de nieuwste technieken en processen toe bij elk bouwproces. Al deze facetten hebben we onder één dak waardoor we elk soort project kunnen uitvoeren. Ik haal veel energie en plezier uit de samenwerking met collega’s en opdrachtgevers.

Bart Vervoordeldonk

Senior Werkvoorbereider

Als werkvoorbereider ben ik vanaf de start van de opdracht tot en met oplevering betrokken bij een project. Mijn speerpunten binnen Houta? Kwaliteit, arbeid en milieuzaken. Collegialiteit, sociale vaardigheden en meedenken zijn belangrijke onderdelen om een project tot een succes te maken.

Clint Lamers

Werkvoorbereider

Wat ik het mooiste vind van bouwen, is de diversiteit, geen gebouw is hetzelfde. Die diversiteit is bij Houta ook zeker te zien. Van nieuwbouw tot renovatie in de woning- en utiliteitsbouw, Houta doet het allemaal.

Hier draagt iedereen zijn steentje bij. Niks mooier is het aangaan van uitdagingen met een gedreven team en een gebouw zien groeien tot een optimaal resultaat.

Erik Ruyten

Senior werkvoorbereider

Op jonge leeftijd koos ik de richting bouwkunde, iets waarvan ik nooit spijt heb gehad. Het is een mooi en breed vakgebied, elke dag is daardoor anders en kom met veel wisselende mensen in aanraking. Samen kom je tot een mooi eindproduct dat voldoet aan de wensen van de opdrachtgever.

Onderdeel zijn van de Houta crew is fijn, omdat alle lijntjes kort zijn en iedereen elkaar altijd zo goed mogelijk helpt.

Geert van Weert

Werkvoorbereider

Als werkvoorbereider ben ik van begin tot eind verantwoordelijk voor een project. Het weer geschikt maken van een gebouw voor zijn bestemming of de oude bestemming teruggeven, geeft mij voldoening. Dit wordt mogelijk door renovatie of restauratie.

Tevens zet ik mij in voor het onderhouden van gebouwen. Het mooie daarvan is dat de vele onverwachte situatie je vindingrijkheid testen. Hierbij ben ik van mening dat met gericht onderhoud, duur onderhoud in de toekomst kan worden voorkomen.

Het realiseren van, in goed overleg met klant en collega’s, maakt de bouwwereld elke dag weer een uitdaging. Hierdoor moeten we goed onthouden: een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd!

Johan van den Acker

Junior Projectontwikkelaar

Spontaan, sociaal, creatief en ondernemend zijn de karaktereigenschappen die mij beschrijven. Ik ben opgegroeid met een familiebedrijf en daarom had ik al sinds dag één een klik met HOUTA. Na het afstuderen van mijn Bachelor Real Estate Management bood HOUTA mij de kans om ervaring op te doen als Junior Projectontwikkelaar. HOUTA biedt mij veel vrijheid om het vak zo goed mogelijk te leren. Als projectontwikkelaar ben ik (in een notendop) bezig met het identificeren, beheersen en reduceren van risico’s. In mijn vrije tijd sport ik veel en doe ik graag leuke dingen met vrienden. Volledig tot rust kom ik als ik op mijn latten bovenaan de piste sta.

Joost Simmer

Manager realisatie

De bouwwereld is mij met de paplepel ingegoten. Als klein mannetje ging ik al met mijn vader mee naar de bouw en zat ik achterstevoren in de auto als ik een torenkraan zag. Dat is eigenlijk nooit veranderd. Doordat elke klant en locatie uniek zijn, is ook elk project uniek, wat zorgt voor een mooie dynamiek. Wat voor ons werk is, is voor onze klant het realiseren van zijn of haar droom. In het bouwproces kijkt ons team daarom continu door de bril van de klant, zodat we bij oplevering een blije en tevreden klant zien. En daar doen we het voor!

Frits de Louw

Projectleider

Als Houta timmeren we letterlijk aan de weg. Een club gepassioneerde vakidioten vormt een gedreven team waar de klant graag mee werkt. Nu lijkt het dat het er altijd serieus aan toe gaat, maar er is zeker ruimte voor het nodige plezier. Zowel met collega’s als opdrachtgevers.

Martijn van Gerven

Projectleider

Ik kom uit een echte bouwfamilie: al van jongs af aan zit ik met mijn neus op het werk. Ik vind het geweldig om samen met een hecht team mooie projecten te realiseren en samen te sparren om tot een goed eindresultaat te komen. Daar waar ik kan, help ik graag de mensen om me heen. Als teamplayer kom ik goed tot mijn recht binnen het Houta-team. We hebben een hele leuke club mensen die samen maar één doel heeft en dat is een kwalitatief en duurzaam project te realiseren.

Mats Burgmans

Werkvoorbereider

Met een bouwbedrijf in de achtertuin, leerde ik al op jonge leeftijd het reilen en zeilen in de bouw. Het pragmatisch denken, de eigen taal, de sfeer en het ‘maken’, zijn allemaal aspecten die de bouw uniek maken en mij thuis laten voelen. In de rol als werkvoorbereider ben je daarbij van a tot z betrokken gedurende een project. Mijn doel is om continu te blijven leren en door te groeien. Bij Houta Bouw krijg ik deze ruimte en wordt het streven om kwalitatief goede projecten op te leveren niet uit het oog verloren.

Mayckel van Zantvoort

Werkvoorbereider

Bij mijn familie en bij mijzelf zit bouwen in het bloed. Van kinds af aan ben ik dan ook met bouwen bezig geweest. Naast de voorliefde voor bouwen heb ik ook een passie voor computers, automatisering en ICT. Door deze beide passies te combineren wil ik samen met het Houta team vooruitstrevende stappen zetten. Bijvoorbeeld met BIM Bouwen. Vanaf het eerste contact met de opdrachtgeven tot en met de oplevering en de nazorg van een project heb ik een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Stan van Rooij

Projectleider Bouwservice

Al van kinds af aan ben ik geïnteresseerd in de bouwwereld. Wat is er nu mooier dan – met een leuk team – een plek creëren waar mensen graag wonen of werken. Ik streef ernaar om mijn kennis te blijven verbreden, want in de bouw raak je nooit uitgeleerd. Bij Houta Bouw krijg ik die kans en voel ik mij compleet op mijn plek. Problemen ga ik nooit uit de weg, maar probeer deze met adequate oplossingen te tackelen. Op die manier zorgen wij voor een vlot verloop en zetten we keer op keer een eindresultaat neer om trots op te zijn.

Dennis Smolders

Uitvoerder

Ik ben trots op Houta omdat we alles in huis hebben om voor de klant een succesvol en geslaagd project te realiseren. Ik ben een gedreven perfectionist en streef naar het beste eindresultaat: dat is dus een uitstekende match met een professionele bouwpartner als Houta!

Hennie Hellegers

Uitvoerder

In mijn werk neem ik graag het voortouw en vind ik het een uitdaging om samen met een team complexe projecten te realiseren. Met mijn brede ervaring als uitvoerder in de seriematige bouw, appartementenbouw, fabriekshallen, kantorenpanden, villa’s tot luxe villa’s ben ik zeer breed in mijn vakgebied en kennis van de bouw. Dit komt nu goed van pas als uitvoerder bij Houta.

Marco van Tiggelen

Hoofduitvoerder

Een spin in het web zijn, organiseren, plannen en uitvoeren samen met alle betrokken partijen en dan door een goede samenwerking met elkaar komen tot het beoogde eindresultaat. En met creativiteit betrokken te mogen zijn bij de groei van mooie producten waarbij het uiteindelijke resultaat een optelsom is van de inbreng van alle betrokkenen. Daar houd ik van! Bouwen is nooit hetzelfde dus eigenlijk komt het er op neer dat je een prototype in 1x goed maakt. En dat doen we samen!

Richard Verheijen

Uitvoerder

Als leerling timmerman ben ik doorgegroeid naar voorman en ben nu bij Houta werkzaam als uitvoerder. In mijn hele carrière heb ik mij vooral bezig gehouden met nieuwbouwprojecten, van woningbouw tot industriële gebouwen. Door mijn brede opleiding en opgedane ervaring, kan ik nu mijn kennis toepassen in de bouwservice als uitvoerder.
Niet alleen op het werk, maar ook in mijn privéleven ben ik een actieve bouwer. Ik pak alles aan wat ik zelf kan maken. Of het nu gaat om nieuwbouw of een renovatieproject, ik deins nergens voor achteruit.

Roel de Vries

Uitvoerder

Stressbestendig, een echte aanpakker en enthousiaste teamspeler: dat ben ik. Als leerling ben ik al in mijn jeugdjaren bij Houta gestart en door de jaren heen doorgegroeid tot uitvoerder. Ik kijk ernaar uit om mij ook in de toekomst in te blijven zetten voor de klanten van Houta!

Roy van Dinther

Uitvoerder

De energie die ik krijg van het reilen en zeilen op de bouwplaats is exact waar ik het voor doe. Ik heb graag de regie in handen en voel mij eindverantwoordelijk voor de planning, veiligheid, uitvoering en uitdaging van een project. Als uitvoerder ben ik gewend om binnen een organisatie op een professionele en efficiënte manier samen te werken. Een project is vooraf volledig uitgedacht en ik wil dat die visie overeind blijft tijdens de uitvoering. Hoewel je als uitvoerder een verantwoordelijke functie hebt, doe je het altijd samen met een team.

Wilbert Maas

Uitvoerder

Het omgaan met de mensen buiten op de bouw, maakt mijn werk als uitvoerder het allerleukst. Ik ben in 1988 begonnen als Timmerman en doorgegroeid naar Uitvoerder. Hierdoor weet ik als geen ander wat de mensen ‘buiten’ ervaren en doe er alles aan om hun werkplezier te vergroten. Je krijgt immers wat je geeft.

Ik ben altijd goed gezind en krijg energie van mijn collega’s, een fijne groep, gemotiveerde mensen.

Uitvoering

Casper Warmoeskerken

Timmerman

Ik ben van origine sportinstructeur en heb de stap gezet om mijzelf om te scholen naar timmerman. Het werken met mijn handen, dingen maken ‘from scratch’, ik ga iedere uitdaging aan en dat maakt mijn werk zo leuk. Op de werkvloer ben ik altijd in voor een lolletje, want mijn motto is: ‘een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd.’

Cees Roos

Timmerman

Geef mij goed gereedschap, kwalitatieve bouwmaterialen en leuke collega’s, dan is the sky the limit. Ik heb het geluk dat ik als gedreven timmerman bij Houta terecht ben gekomen. Als team werken we hard, maar vooral met veel lol aan ambitieuze projecten voor onze klanten. Diversiteit in projecten en passie voor de bouw zijn mijn grootste drijfveren in mijn werk.

Erick van de Loo

Timmerman

Als timmerman ben ik zeer gedreven in mijn werk. Ik ga voor perfectie zoals die in de bouw wordt vereist. Ik streef vakmanschap na. Voor uitstekend timmerwerk, bent u bij mij aan het goede adres.

Jan Huijbers

Werkplaats Timmerman

In de werkplaats ben ik op mijn best. Samen met collega’s ga ik voor het beste eindresultaat voor de klant. Geen uitdaging is mij te groot! Naast al dat serieuze werk, ben ik ook altijd te porren voor een grap.

Luuk van den Berg

Leerling timmerman

Van kleins af aan wilde ik Timmerman worden, ik weet niet beter. Het is mij met de paplepel ingegoten, mijn opa was de jongste aannemer van Nederland! Door het in mij gestelde vertrouwen, krijg ik veel vrijheid in mijn werk. Ik doe veel kleine verbouwingen, waardoor mijn werk heel afwisselend is. Elke week is anders, dat maakt het zo leuk. Daarnaast kan ik het heel goed met mijn collega’s vinden, dat vind ik misschien nog wel het allerbelangrijkste.

Marc Duisters

Timmerman

Mensen die me kennen weten dat ik echt een buitenmens ben. Het liefst spendeer ik uren in de natuur om te observeren en te genieten van alles om mij heen. Maar als buitenmens geniet ik ook van het realiseren van mooie bouwprojecten met een karakteristieke uitstraling.

Mark Giller

Timmerman

Altijd in voor een grap, nooit met tegenzin op de werkvloer: dat is mijn motto. Bij Houta zit ik op mijn plek en hoop ik nog vele jaren aan bijzondere projecten te werken. Samen met mijn collega’s voor elke uitdaging een oplossing vinden: daar word ik blij van.

Niels Franssen

Timmerman

Bouwen zit in de genen, mijn opa en vader hebben ook op de bouw gewerkt. Vanuit mijn stage bij Houta ben ik hier blijven werken. Het belang van mijn werk maakt mij trots. Zo stel ik de profielen voor het metselwerk, die zie je uiteindelijk niet meer, maar vormen wel de basis. Om dan het eindresultaat te zien, is voor mij het leukste dat er is!

In mijn vrije tijd zit ik bij de jeugd brandweer en draag ik mijn kennis over aan jongere leden, die stoom ik klaar voor het echte werk bij de brandweer.

Sjef Verjans

Timmerman

Als kind al was ik een doener. Ik vond het leuk om dingen te maken met mijn handen. Het begon met hamertje tik, maar uiteindelijk is deze hobby uitgegroeid tot een baan bij het mooiste bedrijf van Brabant. Timmeren is een ambacht en ik neem mijn vak dan ook serieus, van ruwbouw tot afbouw. En als dat kozijn of die dakgoot er dan aan het eind van het project netjes opzit, ben ik altijd wel een beetje trots.

Stefan Frijters

Timmerman

Als timmerman ben ik iedere dag druk in de weer. Er is altijd iets te doen: stilzitten komt niet in mijn woordenboek voor. Kwaliteit en vakmanschap staan centraal in mijn werk: ik ben trots op de projecten die ik heb uitgevoerd. Bij Houta zit ik helemaal op mijn plek. De afwisseling in projecten is gaaf. Het samenwerken met een hecht team zorgt ervoor dat er geen dag voorbijgaat dat ik niet heb gelachen om één van de grappen van mijn collega’s.

Theo van Gerwen

Timmerman

Ik werk al 40 jaar met plezier als allround timmerman. Op de bouw ben ik diegene die een geintje absoluut kan waarderen. Het draait voor mij hoofdzakelijk om daden, in plaats van woorden. Het doel? Een stevige basis timmeren waar mijn collega’s verder op bouwen.