HOUTA CREW

Houta bouwt, ontwikkelt en onderhoudt. Dat doen we niet vóór, maar samen mét onze klanten. Omdat we een familiebedrijf zijn, vinden we duurzaamheid bovengemiddeld belangrijk. We hechten waarde aan lange relaties, een duurzame manier van omgaan met de wereld om ons heen en werken met passie, vakmanschap en bevlogenheid. Dat zie je terug in al onze projecten. Wij zijn Houta!

Management

Patrick Houtakkers

Directeur / eigenaar

Een leven zonder de bouw en zonder Houta kan ik me niet meer voorstellen, ik ben erin opgegroeid. Toen mijn vader met pensioen ging, nam ik Houta over. Nog altijd zijn we een familiebedrijf. Dat merk je niet alleen aan de manier waarop we binnen Houta met elkaar omgaan, maar ook aan hoe we met onze klanten omgaan. Projecten pakken we samen aan. Dat betekent dat ik niet ‘regeer’ vanuit een ivoren toren, maar meedenk met onze medewerkers en klanten om bouwprojecten succesvol te realiseren. Want bouwen, dat vind ik het mooiste wat er is.

Piërre Bergmans

Directeur

Houta’s slogan is “denkt mee en maakt waar”. Deze belofte zien klanten als vanzelfsprekend én dat mogen ze ook zo zien. Tegelijkertijd is het een prestatie waarvoor steeds vernieuwende & professionele samenwerking nodig is. Zowel in de spreekkamer als op de steiger.

Daarbij is mij van kleins af aan met de paplepel ingegoten: “Waar een wil is, is een weg! En als die weg is ingeslagen, dan ga je ervoor”. Ik kijk ernaar uit om samen met alle collega’s van Houta de toekomst in te gaan.

Dirk Bakkers

Financieel Directeur

Ik ben een echte teamplayer en krijg veel energie van dingen samen doen. Met mijn collega’s van de administratie én met de projectteams binnen Houta. Ik vind het mooi als we met en van elkaar dingen leren op professioneel en persoonlijk vlak. Ik kijk ernaar uit om niet alleen verder te werken aan het bouwkundig fundament van Houta, maar ook aan het financiële fundament. Daarmee waarborgen we de continuïteit van onze mooie projecten voor onze opdrachtgevers.

Anke Houtakkers-Driedonks

Office-manager

Mijn collega’s beschrijven mij als een perfectionistische doorzetter. Voor mij is dit van toepassing op zowel persoonlijk als zakelijk vlak. Dat breng ik al ruim vijftien jaar in praktijk bij Houta. Ik werk in een dynamische werkomgeving waar geen dag hetzelfde is. Energie krijg ik van uitdagingen, het verleggen van mijn grenzen en de noten van discomuziek. Inspiratie krijg ik in de bergen op een skipiste. Na een drukke werkdag zoek ik de stilte van het bos en de warmte van mijn gezin op.

Anita Leenen-Zimmerman

Office-manager

Als Office Manager ben ik het aanspreekpunt voor zowel externen als mijn collega’s. Ik bewaak de rust in een soms hectische omgeving en zorg dat alles op kantoor op rolletjes loopt. Houta is een warm familiebedrijf met korte lijnen. Mijn ervaring in de bouw komt goed van pas. Mede daardoor heb ik mijn draai snel gevonden bij Houta. Alle mooie, lokale projecten zijn voor mij een feest van herkenning.

Monique Jurjus

Receptioniste/Telefoniste

Als telefoniste en receptioniste ben ik het visitekaartje van dit mooie bedrijf. Ik omschrijf mijzelf als een gedreven en integer persoon die graag voor een ander klaarstaat. Ik houd ervan om veel afwisseling en uitdaging in mijn werkzaamheden te hebben en gelukkig vind ik beiden bij Houta. Het leuke aan werken bij Houta? Binnen het bedrijf hangt een enorm goede en collegiale sfeer, waardoor ik mij echt thuis voel.

Houta bouwt carrières

Houta houdt van bouwen.
Aan splinternieuwe en bestaande projecten, aan partnerships én
aan carrières. Misschien aan
jouw carrière?

vacatures

Stefanie Baltissen

Administratief medewerkster

Ik ben nauwkeurig, oplossingsgericht en een klein beetje een control freak. Een uitstekende match met mijn administratieve functie! Het leuke aan werken bij Houta? Er heerst een collegiale en familie sfeer en er wordt écht naar je geluisterd; bij problemen, maar ook als je nieuwe initiatieven of ideeën hebt! Iedere dag werk ik met plezier aan het up-to-date houden van de administratie!

Mark van den Bosch

Projectcontroller

Met ruim 30 jaar werkervaring in diverse functies, ben ik een veelzijdige en ervaren administrateur. Dit combineer ik graag met enthousiasme, gedrevenheid en een collegiale instelling. Ik voel me compleet op mijn plek bij Houta. Samen met mijn collega’s doe ik er alles aan om mooie projecten te realiseren, voor onszelf en vooral ook voor onze klanten. We timmeren met zijn allen goed aan de weg, en ik ben blij dat ik mag bijdragen aan een mooie toekomst voor Houta.

Calculatie

Edward Puts

Hoofd Calculatie

Bij Houta ben ik actief betrokken bij de uitvoering van calculaties voor diverse projectteams, daarnaast ondersteun ik bij het analyseren van de klantvraag en de daarbij behorende contractdocumenten. Vervolgens beoordeel ik de voorwaarden, veiligheid en signaleer ik kansen en risico’s. Een van de belangrijkste onderdelen van een project is – in mijn ogen – het kostenplaatje. Het is van belang dat een bouworganisatie de kosten accuraat, correct en bovendien scherp berekend om een project te winnen. Dat is een mooi vak! Al ruim 22 jaar ben ik als calculator actief in de wereld van de bouw.

Marc van Eersel

Calculator

Bij Houta ben ik een spin in het uitgebreide web van opdrachtgevers, klanten, contacten, voorbereiding, uitvoering, nazorg en service. Schakelen in de hoogste versnelling is mijn sterke punt: zo blijft iedereen tevreden en ronden we voorspoedig en succesvol een project af.

Bart Vervoordeldonk

Senior Werkvoorbereider

Als werkvoorbereider ben ik vanaf de start van de opdracht tot en met oplevering betrokken bij een project. Mijn speerpunten binnen Houta? Kwaliteit, arbeid en milieuzaken. Collegialiteit, sociale vaardigheden en meedenken zijn belangrijke onderdelen om een project tot een succes te maken.

Erik Ruyten

Senior werkvoorbereider

Op jonge leeftijd koos ik de richting bouwkunde, iets waarvan ik nooit spijt heb gehad. Het is een mooi en breed vakgebied, elke dag is daardoor anders en kom met veel wisselende mensen in aanraking. Samen kom je tot een mooi eindproduct dat voldoet aan de wensen van de opdrachtgever.

Onderdeel zijn van de Houta crew is fijn, omdat alle lijntjes kort zijn en iedereen elkaar altijd zo goed mogelijk helpt.

Geert-Jan Adelaars

Werkvoorbereider/ uitvoerder bouwservice

Na 35 jaar als kleine aannemer te hebben gewerkt, vond ik het tijd om bij een gerenommeerd bedrijf aan de slag te gaan. Als werkvoorbereider en uitvoerder ga ik iedere dag fluitend naar mijn werk. Samen met een fijn team pak ik het voorbereiden, plannen en uitvoeren van onze mooie bouwprojecten op. Mijn ervaring als zelfstandig ondernemer komt daarbij heel goed van pas. Ik heb het erg naar mijn zin bij Houta. Leuke collega’s en mooi werk.

Imke Daris

Junior werkvoorbereider

De laatste twee jaar van mijn duale studie kreeg ik de mogelijkheid om mijn werkzaamheden in de praktijk uit te voeren. Zo kwam ik in contact met dit prachtige bedrijf. En de match bleek wederzijds. Na mijn studie ben ik bij Houta gebleven. Er is een prettige werksfeer en fijne samenwerking binnen Houta. In combinatie met afwisselend werk dat goed aansluit bij mijn kwaliteiten, maakt dat ik helemaal op mijn plaats zit. Samen brengen we ieder project tot het optimale resultaat.

Frits de Louw

Projectleider Bouwservice

Als Houta timmeren we letterlijk aan de weg. Een club gepassioneerde vakidioten vormt een gedreven team waar de klant graag mee werkt. Nu lijkt het dat het er altijd serieus aan toe gaat, maar er is zeker ruimte voor het nodige plezier. Zowel met collega’s als opdrachtgevers.

Martijn van Gerven

Projectleider

Ik kom uit een echte bouwfamilie: al van jongs af aan zit ik met mijn neus op het werk. Ik vind het geweldig om samen met een hecht team mooie projecten te realiseren en samen te sparren om tot een goed eindresultaat te komen. Daar waar ik kan, help ik graag de mensen om me heen. Als teamplayer kom ik goed tot mijn recht binnen het Houta-team. We hebben een hele leuke club mensen die samen maar één doel heeft en dat is een kwalitatief en duurzaam project te realiseren.

Louis Coolen

Planontwikkelaar

Een project van initiatief naar uitvoering brengen en er samen voor zorgen dat het past binnen alle kaders en verwachtingen, dat is iets waar ik energie van krijg! Of het gaat om een eigen ontwikkeling gaat of een project in een bouwteam, zolang we in goed overleg de juiste keuzes maken is er heel veel mogelijk. Zo realiseren we mooie projecten die onze gebouwde omgeving nog beter maken.

Mats Burgmans

Projectleider

Met een bouwbedrijf in de achtertuin, leerde ik al op jonge leeftijd het reilen en zeilen in de bouw. Het pragmatisch denken, de eigen taal, de sfeer en het ‘maken’, zijn allemaal aspecten die de bouw uniek maken en mij thuis laten voelen. In de rol als werkvoorbereider ben je daarbij van a tot z betrokken gedurende een project. Mijn doel is om continu te blijven leren en door te groeien. Bij Houta Bouw krijg ik deze ruimte en wordt het streven om kwalitatief goede projecten op te leveren niet uit het oog verloren.

Stan van Rooij

MANAGER BOUWSERVICE

Al van kinds af aan ben ik geïnteresseerd in de bouwwereld. Wat is er nu mooier dan – met een leuk team – een plek creëren waar mensen graag wonen of werken. Ik streef ernaar om mijn kennis te blijven verbreden, want in de bouw raak je nooit uitgeleerd. Bij Houta Bouw krijg ik die kans en voel ik mij compleet op mijn plek. Problemen ga ik nooit uit de weg, maar probeer deze met adequate oplossingen te tackelen. Op die manier zorgen wij voor een vlot verloop en zetten we keer op keer een eindresultaat neer om trots op te zijn.

UITVOERING

Marco van Tiggelen

Uitvoerder

Een spin in het web zijn, organiseren, plannen en uitvoeren samen met alle betrokken partijen en dan door een goede samenwerking met elkaar komen tot het beoogde eindresultaat. En met creativiteit betrokken te mogen zijn bij de groei van mooie producten waarbij het uiteindelijke resultaat een optelsom is van de inbreng van alle betrokkenen. Daar houd ik van! Bouwen is nooit hetzelfde dus eigenlijk komt het er op neer dat je een prototype in 1x goed maakt. En dat doen we samen!

Dennis Smolders

Uitvoerder

Ik ben trots op Houta omdat we alles in huis hebben om voor de klant een succesvol en geslaagd project te realiseren. Ik ben een gedreven perfectionist en streef naar het beste eindresultaat: dat is dus een uitstekende match met een professionele bouwpartner als Houta!

Richard Verheijen

Uitvoerder Bouwservice

Als leerling timmerman ben ik doorgegroeid naar voorman en ben nu bij Houta werkzaam als uitvoerder. In mijn hele carrière heb ik mij vooral bezig gehouden met nieuwbouwprojecten, van woningbouw tot industriële gebouwen. Door mijn brede opleiding en opgedane ervaring, kan ik nu mijn kennis toepassen in de bouwservice als uitvoerder.
Niet alleen op het werk, maar ook in mijn privéleven ben ik een actieve bouwer. Ik pak alles aan wat ik zelf kan maken. Of het nu gaat om nieuwbouw of een renovatieproject, ik deins nergens voor achteruit.

Roel de Vries

Uitvoerder

Stressbestendig, een echte aanpakker en enthousiaste teamspeler: dat ben ik. Als leerling ben ik al in mijn jeugdjaren bij Houta gestart en door de jaren heen doorgegroeid tot uitvoerder. Ik kijk ernaar uit om mij ook in de toekomst in te blijven zetten voor de klanten van Houta!

Roy van Dinther

Uitvoerder

De energie die ik krijg van het reilen en zeilen op de bouwplaats is exact waar ik het voor doe. Ik heb graag de regie in handen en voel mij eindverantwoordelijk voor de planning, veiligheid, uitvoering en uitdaging van een project. Als uitvoerder ben ik gewend om binnen een organisatie op een professionele en efficiënte manier samen te werken. Een project is vooraf volledig uitgedacht en ik wil dat die visie overeind blijft tijdens de uitvoering. Hoewel je als uitvoerder een verantwoordelijke functie hebt, doe je het altijd samen met een team.

Clint Lamers

Uitvoerder

Wat ik het mooiste vind van bouwen, is de diversiteit, geen gebouw is hetzelfde. Die diversiteit is bij Houta ook zeker te zien. Van nieuwbouw tot renovatie in de woning- en utiliteitsbouw, Houta doet het allemaal.

Hier draagt iedereen zijn steentje bij. Niks mooier is het aangaan van uitdagingen met een gedreven team en een gebouw zien groeien tot een optimaal resultaat.

Ammar Toutonji

Timmerman

Als timmerman bij Houta Bouwservice werk ik rechtstreeks bij klanten. Ik ben pas tevreden als onze klanten tevreden zijn. Daar word ik blij van! Het werk is afwisselend en soms uitdagend, maar daar houd ik wel van. Ik voel me echt thuis bij dit mooie familiebedrijf.

Cees Roos

Timmerman

Geef mij goed gereedschap, kwalitatieve bouwmaterialen en leuke collega’s, dan is the sky the limit. Ik heb het geluk dat ik als gedreven timmerman bij Houta terecht ben gekomen. Als team werken we hard, maar vooral met veel lol aan ambitieuze projecten voor onze klanten. Diversiteit in projecten en passie voor de bouw zijn mijn grootste drijfveren in mijn werk.

Sam van den Reek

Leerling Timmerman

Van kleins af aan mocht ik al met mijn vader mee naar de bouw. Daar ontdekte ik al snel dat ik timmerman wilde worden. Ik kwam bij Houta terecht als vakantiekracht. Dat was meteen een goede match. Ik ben verdergegaan als leerling timmerman. Bij Houta werk ik aan veel interessante projecten waar ik ontzettend veel van leer. Het is een mooi familiebedrijf waar ik het uitstekend naar mijn zin heb.

Morris van Mierlo

Leerling Timmerman

Van jongs af aan ben ik een buitenkind, een doener en ga ik geen uitdaging uit de weg. Handigheid en creativiteit zitten in mijn genen. Verder ben ik praktisch ingesteld en is mijn drijfveer om iedere dag kwaliteit en zichtbare eindresultaten te bereiken. Houta is voor mij de ideale werkplek omdat we hier in een team met veel plezier samenwerken.

Daan Roos

Leerling Timmerman

Van kleins af aan wist ik al dat ik timmerman wilde worden. Ik ging vaak met mijn vader mee naar klussen en daar genoot ik iedere keer van. Ik ben nog in opleiding en ik leer ontzettend veel nieuwe en interessante dingen hier bij Houta. In het bedrijf is een fijne werksfeer, dat maakt het werk nog leuker.

Erick van de Loo

Timmerman

Als timmerman ben ik zeer gedreven in mijn werk. Bij Houta heb ik het al jaren naar mijn zin. Dat geldt voor meer collega’s, er zijn er die er al meer dan 30 jaar werken. Net als zij ga ik voor perfectie zoals die in de bouw wordt vereist. Ik streef vakmanschap na. Voor uitstekend timmerwerk, bent u bij mij aan het goede adres.

Jan Huijbers

Werkplaats Timmerman

In de werkplaats ben ik op mijn best. Samen met collega’s ga ik voor het beste eindresultaat voor de klant. Geen uitdaging is mij te groot! Naast al dat serieuze werk, ben ik ook altijd te porren voor een grap.

Mark Duisters

Timmerman

Mensen die me kennen weten dat ik echt een buitenmens ben. Het liefst spendeer ik uren in de natuur om te observeren en te genieten van alles om mij heen. Maar als buitenmens geniet ik ook van het realiseren van mooie bouwprojecten met een karakteristieke uitstraling.

Mark Giller

Timmerman

Altijd in voor een grap, nooit met tegenzin op de werkvloer: dat is mijn motto. Bij Houta zit ik op mijn plek en hoop ik nog vele jaren aan bijzondere projecten te werken. Samen met mijn collega’s voor elke uitdaging een oplossing vinden: daar word ik blij van.

Sjef Verjans

Timmerman

Als kind al was ik een doener. Ik vond het leuk om dingen te maken met mijn handen. Het begon met hamertje tik, maar uiteindelijk is deze hobby uitgegroeid tot een baan bij het mooiste bedrijf van Brabant. Timmeren is een ambacht en ik neem mijn vak dan ook serieus, van ruwbouw tot afbouw. En als dat kozijn of die dakgoot er dan aan het eind van het project netjes opzit, ben ik altijd wel een beetje trots.

Theo van Gerwen

Timmerman

Ik werk al 40 jaar met plezier als allround timmerman. Op de bouw ben ik diegene die een geintje absoluut kan waarderen. Het draait voor mij hoofdzakelijk om daden, in plaats van woorden. Het doel? Een stevige basis timmeren waar mijn collega’s verder op bouwen.

Luuk van den Berg

Timmerman

Van kleins af aan wilde ik Timmerman worden, ik weet niet beter. Het is mij met de paplepel ingegoten, mijn opa was de jongste aannemer van Nederland! Door het in mij gestelde vertrouwen, krijg ik veel vrijheid in mijn werk. Ik doe veel kleine verbouwingen, waardoor mijn werk heel afwisselend is. Elke week is anders, dat maakt het zo leuk. Daarnaast kan ik het heel goed met mijn collega’s vinden, dat vind ik misschien nog wel het allerbelangrijkste.