HOUTA CREW

Houta bouwt, ontwikkelt en onderhoudt. Dat doen we niet vóór, maar samen mét onze klanten. Omdat we een familiebedrijf zijn, vinden we duurzaamheid bovengemiddeld belangrijk. We hechten waarde aan lange relaties, een duurzame manier van omgaan met de wereld om ons heen en werken met passie, vakmanschap en bevlogenheid. Dat zie je terug in al onze projecten. Wij zijn Houta!

Management

Patrick Houtakkers

Directeur / eigenaar

Een leven zonder de bouw en zonder Houta kan ik me niet meer voorstellen, ik ben erin opgegroeid. Toen mijn vader met pensioen ging, nam ik Houta over. Nog altijd zijn we een familiebedrijf. Dat merk je niet alleen aan de manier waarop we binnen Houta met elkaar omgaan, maar ook aan hoe we met onze klanten omgaan. Projecten pakken we samen aan. Dat betekent dat ik niet ‘regeer’ vanuit een ivoren toren, maar meedenk met onze medewerkers en klanten om bouwprojecten succesvol te realiseren. Want bouwen, dat vind ik het mooiste wat er is.

Bart Franssen

Operationeel Directeur

Wat is er mooier dan het creëren van plekken waar mensen graag willen wonen, werken of ontspannen? Dát is mijn motivatie om iedere dag weer de verwachtingen van gelegenheidsgevers te willen overtreffen. We beginnen met luisteren naar de wensen van de klant en vertalen dit naar een oplossing voor het vraagstuk. We hebben immers twee oren en maar één mond. Graag luister ik ook naar uw specifieke wensen. Ontspanning en nieuwe ideeën vind ik op het water en in de sneeuw of… ‘gewoon’ tijdens het grasmaaien in de achtertuin!

Lees meer over
Bart Franssen

Anke Houtakkers-Driedonks

Office-manager

Mijn collega’s beschrijven mij als een perfectionistische doorzetter. Voor mij is dit van toepassing op zowel persoonlijk als zakelijk vlak. Dat breng ik al ruim vijftien jaar in praktijk bij Houta. Ik werk in een dynamische werkomgeving waar geen dag hetzelfde is. Energie krijg ik van uitdagingen, het verleggen van mijn grenzen en de noten van discomuziek. Inspiratie krijg ik in de bergen op een skipiste. Na een drukke werkdag zoek ik de stilte van het bos en de warmte van mijn gezin op.

Secretariaat

Hadewych Giesbers

Directie Secretaresse

Bij Houta is geen dag hetzelfde. Vaak is het hectisch, maar nooit chaotisch. Hier kan ik het verschil maken, voor de directie en collega’s maar vooral ook voor klanten. Iedereen hier steekt de handen uit de mouwen. Deze functie past mij als een jas!

Financiële administratie

Ellen Koppelman

Financieel administratief medewerkster

Mensen omschrijven mij als een allrounder op het gebied van financiële administratie: ik heb het geluk dat ik een schat aan kennis en ervaring heb opgedaan tijdens mijn carrière. Het voeren van een juiste administratie geeft mij energie. Er zijn genoeg uitdagingen binnen Houta en daar wil ik me samen met mijn collega’s graag voor inzetten. Mijn levensmoto is “Wat ik doe, doe ik goed!” zowel in mijn werk als privé.

Ohran Ozkan

Controller

Ik hou van uitdagingen en ben een echte control freak. Deze combinatie komt goed van pas in mijn functie als controller bij Houta. Elk project tot een goed einde brengen, is het gezamenlijke streven. Al mijn collega’s zijn bijzonder betrokken om de wensen van onze klanten waar te maken. Als team blijven we zoeken naar verbetering.

Sjors Reutelingsperger

Financieel Medewerker

Calculatie

Edward Puts

Hoofd Calculatie

Kopersbegeleiding

Hanneke Boele

Kopersbegeleidster

Wat is er mooier dan bij te morgen dragen aan het woongenot van klanten. Als kopersbegeleider mag ik de wensen van de klant overbrengen naar de uitvoering, zodat de klant de mogelijkheid heeft een specifieke en unieke woning te creëren welke in zijn/haar ideaalbeeld past.

Binnen HOUTA werken wij als een grote familie, dat ik wat mij ook bind aan HOUTA. Ik ben een familie mens dat zich graag in de keuken en in de bergen en bossen begeeft.

Lees meer over
Hanneke Boele

Houta bouwt carrières

Houta houdt van bouwen.
Aan splinternieuwe en bestaande projecten, aan partnerships én
aan carrières. Misschien aan
jouw carrière?

vacatures

Projectleiding

Bart Vervoordeldonk

Senior Werkvoorbereider

Als werkvoorbereider ben ik vanaf de start van de opdracht tot en met oplevering betrokken bij een project. Mijn speerpunten binnen Houta? Kwaliteit, arbeid en milieuzaken. Collegialiteit, sociale vaardigheden en meedenken zijn belangrijke onderdelen om een project tot een succes te maken.

Frits de Louw

Manager bouwservice / projectleider

Als Houta timmeren we letterlijk aan de weg. Een club gepassioneerde vakidioten vormt een gedreven team waar de klant graag mee werkt. Nu lijkt het dat het er altijd serieus aan toe gaat, maar er is zeker ruimte voor het nodige plezier. Zowel met collega’s als opdrachtgevers.

Kim Hunnekens

Projectleider

Voor mij start een project bij het eerste gesprek met de opdrachtgever. Dan bespreken we de mogelijkheden en ideeën. Door mensen te verbinden, out-of-the-box te denken en het doel niet uit het oog te verliezen, komen we altijd tot de juiste oplossingen. De start van een nieuw project geeft mij nieuwe energie om klantgericht, snel, doordacht en oplossingsgericht aan de slag te gaan. Door samen te werken komen we tot het gewenste resultaat. Altijd met een vleugje humor.

Mark Noten

Werkvoorbereider

Ik ga vooral voor resultaat binnen de gestelde tijd, zodat we de opdrachtgever met een glimlach op zijn gezicht het project zien inspecteren. Ik ben sportief en denk in uitdagingen.

Marc van Eersel

Werkvoorbereider

Bij Houta ben ik een spin in het uitgebreide web van opdrachtgevers, klanten, contacten, voorbereiding, uitvoering, nazorg en service. Schakelen in de hoogste versnelling is mijn sterke punt: zo blijft iedereen tevreden en ronden we voorspoedig en succesvol een project af.

Marc Schoonhoven

Werkvoorbereider / Projectleider

Als een vis in het water: zo voel ik mij bij deze dynamisch en energieke bouwonderneming. Klanten die aan de deur kloppen, ervaren dat ook gedurende een project; een maximale inzet van Houta. Vanaf onze eerste kennismaking, wellicht nog zonder onderleggers, neem ik graag het initiatief om binnen de tijd en het budget een mooi project te realiseren. Probeer mij maar eens te verrassen met uw gecompliceerd project: ik heb bijna alles al gezien. Dus kom maar op!

BOUWPLAATS MANAGEMENT

Dennis Smolders

Uitvoerder

Ik ben trots op Houta omdat we alles in huis hebben om voor de klant een succesvol en geslaagd project te realiseren. Ik ben een gedreven perfectionist en streef naar het beste eindresultaat: dat is dus een uitstekende match met een professionele bouwpartner als Houta!

Frans Valkenburg

Uitvoerder

Na meer dan 40 jaar ervaring merk ik dat klanten mijn praktische adviezen weten te waarderen. Mijn brede belangstelling voor techniek maakt voor mij het werken in de bouw erg leuk. Innovatieve technieken, bijzondere materialen en uitdagende projecten zorgen ervoor dat ik iedere dag met een glimlach aan de slag ga. Houta’s uitstekende reputatie geeft mij en mijn collega’s een extra stimulans om de projecten naar tevredenheid te realiseren zodat de klant er achteraf met een goed gevoel op terugkijkt.

Hennie Hellegers

Uitvoerder

Jan Meulensteen

Hoofduitvoerder

De bouw heeft mij van jongs af aan geïnspireerd. Mooie gebouwen bouwen is mijn passie. Gelukkig mag ik dat nog elke dag doen! Kwaliteit, zorg en aandacht voor de klant staan centraal in mijn werkwijze: het is belangrijk om te realiseren waar de opdrachtgever om vraagt. Ik ben ontzettend gedreven in mijn werk en wil altijd met een goed gevoel de werkdag afsluiten. Zo krijg ik er per oplevering weer een tevreden ‘vriend’ bij.

Roel de Vries

Uitvoerder

Stressbestendig, een echte aanpakker en enthousiaste teamspeler: dat ben ik. Als leerling ben ik al in mijn jeugdjaren bij Houta gestart en door de jaren heen doorgegroeid tot uitvoerder. Ik kijk ernaar uit om mij ook in de toekomst in te blijven zetten voor de klanten van Houta!

Roy van Dinther

Uitvoerder

UITVOERING

Cees Roos

Timmerman

Erick van de Loo

Timmerman

Als timmerman ben ik zeer gedreven in mijn werk. Ik ga voor perfectie zoals die in de bouw wordt vereist. Ik streef vakmanschap na. Voor uitstekend timmerwerk, bent u bij mij aan het goede adres.

Jan Dielemans

Metselaar

Mijn passie voor bouwen zorgt ervoor dat ik elke dag fluitend over de bouwplaats loop. De bouw zit in mijn bloed: daarom werk ik al bijna heel mijn leven in deze branche en bij Houta. Ik heb oog voor detail en afwerking, niets ontgaat mij.

Jan Huijbers

Werkplaats Timmerman

In de werkplaats ben ik op mijn best. Samen met collega’s ga ik voor het beste eindresultaat voor de klant. Geen uitdaging is mij te groot! Naast al dat serieuze werk, ben ik ook altijd te porren voor een grap.

Jelle de Vries

Timmerman

Teamwork, passie en vakwerk zijn mijn grootste drijfveren. De projecten waar ik aan werk, wil ik perfect afleveren. Tevreden klanten zijn de kroon op mijn werk! Bij Houta gaan we altijd voor 110 procent.

Jurgen Adelaars

Timmerman

Ruim 20 jaar werk ik met veel plezier aan de veelzijdige projecten van Houta. De afgelopen vijf jaar zet ik mij voornamelijk in voor Houta Bouwservice. Bij Houta heb ik de echte kneepjes van het vakmanschap geleerd. Ik ga voor service en kwaliteit. Ik stel mijzelf structureel nieuwe doelen. Deze mentaliteit gebruik ik ook in mijn fanatisme op de mountainbike. Naast sporten besteed ik mijn vrije tijd met mijn vrienden en familie.

Marc Duisters

Timmerman

Mensen die me kennen weten dat ik echt een buitenmens ben. Het liefst spendeer ik uren in de natuur om te observeren en te genieten van alles om mij heen. Maar als buitenmens geniet ik ook van het realiseren van mooie bouwprojecten met een karakteristieke uitstraling.

Mark Giller

Timmerman

Altijd in voor een grap, nooit met tegenzin op de werkvloer: dat is mijn motto. Bij Houta zit ik op mijn plek en hoop ik nog vele jaren aan bijzondere projecten te werken. Samen met mijn collega’s voor elke uitdaging een oplossing vinden: daar word ik blij van.

Peter van Deuren

Timmerman

Een win-win situatie voor de opdrachtgever en Houta Bouw: dáár ga ik voor! En dat alles in een prettige werkomgeving en gericht op een langdurige samenwerking. Mijn gedrevenheid, ervaring en ambitie zijn mijn drijfveren om elk project op geslaagde wijze af te ronden. Ik geef altijd 100 procent: amen met collega’s of zelfstandig.

Sjef Verjans

Timmerman

Als kind al was ik een doener. Ik vond het leuk om dingen te maken met mijn handen. Het begon met hamertje tik, maar uiteindelijk is deze hobby uitgegroeid tot een baan bij het mooiste bedrijf van Brabant. Timmeren is een ambacht en ik neem mijn vak dan ook serieus, van ruwbouw tot afbouw. En als dat kozijn of die dakgoot er dan aan het eind van het project netjes opzit, ben ik altijd wel een beetje trots.

Theo van Gerwen

Timmerman

Ik werk al 40 jaar met plezier als allround timmerman. Op de bouw ben ik diegene die een geintje absoluut kan waarderen. Het draait voor mij hoofdzakelijk om daden, in plaats van woorden. Het doel? Een stevige basis timmeren waar mijn collega’s verder op bouwen.

Thomas Bakermans

Leerling timmerman

Voor mij is dit de perfecte combinatie: lekker veel uren op de werkvloer, slechts enkele uren in de schoolbanken. Bij Houta voelde ik mij al heel snel thuis! Als leerling timmerman kun je hier enorm veel leren!