Kasteeltuinen Geldrop

In de achtertuin van Kasteel Geldrop realiseerde Houta een duurzaam en toekomstbestendig project: nieuwbouwproject Kasteeltuinen. Grenzend aan het prachtige Dommellandschap krijgt het begrip ‘vorstelijk wonen’ hier een geheel nieuwe invulling.


Duurzaam, energiezuinig & uniek

Kasteeltuinen is gerealiseerd met oog voor haar bewoners, de omgeving én het milieu. Alle woningen zijn gasloos uitgevoerd en voldoen vanzelfsprekend aan de meest actuele eisen op het gebied van duurzaamheid en energie. Warmte en energie worden geleverd door een warmtepomp en zonnepanelen.

Omgeving & uitstraling: de perfecte match

In Kasteeltuinen zijn verschillende woningtypen in verschillende varianten gerealiseerd, waarvan het overgrote deel levensloopbestendig is ingericht. De woningen – van luxe villa tot ruime semi-bungalows – vormen één geheel met de omgeving en zijn ontworpen door architectenbureaus Architecten Aan de Maas en LSWA Architecten. Aan de digitale tekentafel hebben de architecten over ieder detail nagedacht. Dat leverde een duurzaam, bijzonder en ruimtelijk ontwerp op. Het project straalt een landelijke vriendelijkheid uit waarin veel moderne accenten zijn aangebracht: de perfecte match met de ligging en omgeving.

Naam

Kasteeltuinen

Locatie

Geldrop

Type

Woningbouw

Disciplines

Ontwikkeling, bouw,
verkoop

Houta realiseerde 46 duurzame, energiezuinige woningen.