HOUTA: PARTNER OM OP TE BOUWEN

Wonen, werken, ontspannen… het is het prettigst in een omgeving die ervoor is gemaakt. Als professional in de veelzijdige bouwwereld weet u dat als geen ander. En weet u ook dat de beste bouwoplossingen worden gerealiseerd in nauwe samenwerking met even professionele partners. Partners die luisteren, meedenken en doen. Partners waar u op kunt bouwen. Partners als Houta.

HOUTA BOUWT

Zoveel zakelijke bouwvragen, zoveel oplossingen. Houta bouwt aan diverse projecten voor de zakelijke markt. Gefundeerd op uw wensen en eisen, gebouwd op de professionaliteit van ons en onze partners. Woningen, winkels, kantoren, scholen, zorgcentra of thermencomplexen: Houta zorgt voor het juiste fundament. Want Houta bouwt met betrokkenheid en scherp oog voor uw wensen en eisen, terwijl we haalbaarheid en kosten nauwgezet in de gaten houden.

Met Houta bent u altijd verzekerd van bouwwerken van het hoogste niveau. Waar het de realisatie van uw wensen en eisen betreft, maar ook als het gaat om milieuvriendelijke bouwmaterialen, afvalscheiding en het bieden van een veilig werkklimaat voor alle betrokken partijen. Uiteraard bezitten wij ook alle benodigde certificeringen. Met een scherp oog voor innovatie en duurzaamheid levert Houta keer op keer maatwerk dat nog decennialang woon-, werk- of recreatieplezier biedt.

HOUTA ONTWIKKELT

Een investering in een vastgoedproject is een investering in de toekomst. Dat is waar wij voor staan. Houta ontwikkelt daarom altijd op basis van de laatste marktontwikkelingen en toekomstige trends. We kijken kritisch naar locatie, functie en maatschappelijke en commerciële haalbaarheid. Zo bouwen we elk vastgoedproject toekomstbestendig.

Houta ontwikkelt nieuwe gebouwen én herontwikkelt bestaande locaties en uitbreidingsgebieden. Om ervoor te zorgen dat dit geheel volgens wens gebeurt, luisteren we scherp naar u en naar de uiteindelijke gebruikers van het pand of de locatie. Zo bouwen we uw project samen met u op, geheel naar maat.

HOUTA ONDERHOUDT

Waar gebouwd is, moet onderhouden en soms ook hersteld worden. Houta renoveert en onderhoudt uw gebouwen en lost storingen snel en vakkundig op. Dat bespaart tijd en kosten en geeft ruimte voor uw eigen werkzaamheden. Onze vakmensen lossen elk probleem nauwgezet, zelfstandig en met zo min mogelijk overlast op. Wonen, werken en ontspannen … het gaat allemaal gewoon door terwijl Houta onderhoudt.

Houta regelt al uw onderhoud en verbouwingen persoonlijk en transparant. Of het nu gaat om bouwkundige zaken, storingen of calamiteiten; onze veelzijdige vakmensen staan 24 uur per dag voor u klaar. Met een no-nonsense mentaliteit en alle benodigde kennis over uw specifieke situatie paraat werken ze zelfstandig en nauwgezet naar de beste oplossing. Zonder dat u of uw gebruikers er omkijken naar heeft. Ieder zijn vak, tenslotte.

HOUTA VERHUURT EN VERKOOPT

Op het gebied van vastgoed is Houta van alle markten thuis. Al meer dan zestig jaar bouwt en ontwikkelt Houta, met veel vakmanschap, ervaring en up-to-date kennis, gebouwen met multifunctionele bestemmingen. Door al die jaren is onze ambachtelijke kundigheid en bedrevenheid bewaard gebleven en gegroeid. Onder één vlag bouwen, onderhouden, ontwikkelen, verhuren én verkopen wij.

Houta verhuurt en verkoopt bijzondere, multifunctionele en unieke panden en bedrijfsgebouwen voor uiteenlopende bestemmingen. Als ontwikkelaar hebben wij oog voor hoogstaand vastgoed voor de zakelijke markt, maar ook voor potentiële huurders en kopers. Persoonlijke aanpak en een-op-een contact staan centraal in onze werkwijze.