DIT IS HOUTA

Houta bouwt, ontwikkelt, onderhoudt en verhuurt gebouwen. Gebouwen om in te wonen, te werken, te leren of te ontspannen.

Houta is actief op zowel de particuliere als de zakelijke markt. We begrijpen dat iedere opdrachtgever een eigen wensen- en eisenpakket heef en wij vinden dat elk project en elke relatie uniek is. Daarom denken wij in alle facetten met u mee, betrekken wij u bij elk aspect en maken wij waar.

Voor elk project werken de vakmensen van Houta nauw samen met even professionele partners zoals architecten, overheden, adviseurs, onderaannemers en leveranciers. Samen realiseren we uw project, waarbij Houta planning en budgetten scherp in de gaten houdt. Wij dragen de volledige zorg en houden u continu op de hoogte van alle ontwikkelingen. Zo staat u nooit voor vervelende verrassingen. Hoogstpersoonlijk zorgen we ervoor dat uw droomwereld op efficiënte, snelle en gedegen wijze uw ideale leef- en werkwereld wordt.

Historie

Houta kent een lange, stabiele geschiedenis. Al meer dan zestig jaar bouwt en ontwikkelt Houta met veel vakmanschap, ervaring en up-to-date kennis aan woningbouw, utiliteitsbouw, verbouwingen, renovaties en onderhoud. Door al die jaren is onze ambachtelijke kundigheid en bedrevenheid bewaard gebleven en zelfs gegroeid. Alle reden om samen met ons uw bouwplannen te ontvouwen en tot realiteit om te bouwen.

Anno 2018 ligt het dagelijks bestuur van Houta in handen van Patrick Houtakkers. Onder zijn leiding hebben medewerkers de beschikking over een modern kantoor en wagenpark, een werkplaats met veelzijdig machinepark en een werf. Houta koestert de waarden van een familiebedrijf: een hechte band met medewerkers en relaties en vakmanschap van hoge kwaliteit staan iedere dag centraal in onze aanpak.

Houta is aangesloten bij brancheorganisatie Bouwend Nederland en bouwt onder het Woningborglabel. Daarnaast is Houta een erkend leerbedrijf en door het brede werkterrein een uitstekende leerschool voor jongeren.

Houta crew

De juiste vakmensen op de juiste plaats, op het juiste moment. Dat is slechts de eerste stap bij Houta.

MEER OVER HOUTA CREW

Nieuws

02-06-2020

Start verkoop Villa Berlaer

Een schitterende villa met zes zeer ruime luxueuze appartementen met veel daglichtinval en royale buitenruimten. Deze bijzondere combinatie van groot en klein zie je zelden. Maar ú kunt er wonen. Op een weldadig groene toplocatie in Helmond. Villa Berlaer is echt uniek!

LEES MEER