VAN DROOMWERELD NAAR LEEFWERELD MET HOUTA

U leeft het prettigst in een huis dat in alles als thuis voelt. Een thuis, gebouwd op uw ideeën en met uw wensen als het fundament om op verder te bouwen. Waar u geniet van het gezinsleven of waar u zich volop op uw hobby stort … Uw thuis, uw invulling. Houta begrijpt dat ieder mens andere woonwensen heeft. Daarom luisteren wij met belangstelling naar al uw woonwensen en denken we proactief met u mee naar het mooiste resultaat. Zodat uw droomwereld uw leefwereld wordt.

HOUTA BOUWT EN VERBOUWT

Een nieuw huis bouwen of een bestaande woning grondig verbouwen. U wilt dat alles tot in de puntjes geregeld is. Precies volgens uw wens. Zodat uw nieuwe huis het thuis wordt waar u nog jarenlang plezierig woont. Houta begrijpt dat. Houta helpt uw woonwensen werkelijkheid worden. Wij zijn betrokken. Wij denken mee, wij maken waar, van begin tot eind. Zo wordt uw huis een thuis voor altijd.

Tijdens het bouwproces zet Houta uw wensen en eisen om in concreet bouwmateriaal. Dat doen we in nauwe samenwerking: met professionele partners en met u maken we duidelijke afspraken over planning en budgetten. En we houden continu persoonlijk contact met u. Zo zijn we keer op keer in staat uw wensen naar de praktijk te vertalen. Ook als uw woonwensen veranderen. Houta past de bouwplannen dan gewoon aan uw nieuwe wensen aan. Want Houta bouwt én Houta verbouwt.

Houta bouwt en verbouwt trouwens altijd met het oog op de toekomst. Uw toekomst, die van onze medewerkers en van de wereld. We gebruiken daarom zoveel mogelijk milieuvriendelijke materialen, scheiden bouwafval strikt en zorgen voor een veilig en prettig werkklimaat voor iedereen die aan onze projecten werkt. Uiteraard bezitten wij ook alle benodigde certificeringen. Zo bouwt Houta elke dag aan een duurzame toekomst.

HOUTA ONDERHOUDT

Uw woning verdient het beste onderhoud en, als het nodig is, de beste verbouwing. Zonder dat het uw dagelijks leven ingrijpend verstoort. Ook daarvoor bent u bij Houta aan het juiste adres. Want Houta onderhoudt net zo betrokken, bedreven en professioneel als we bouwen. Indien nodig staan we u 24 uur per dag, 365 dagen per jaar met raad en daad bij.

Houta onderhoudt uw woning tot in de puntjes. Wij lossen bouwkundige zaken, storingen en calamiteiten snel, doeltreffend en transparant op. En uiteraard kunt u ook hierbij rekenen op onze onverdeelde aandacht en flexibiliteit, ons ambachtelijk vakmanschap en proactief vermogen. Uw wensen en ons vakmanschap zorgen samen voor de beste oplossing. Een oplossing waar u nog jarenlang plezier van zal hebben.

HOUTA VERKOOPT

Op het gebied van vastgoed is Houta van alle markten thuis. Al meer dan zestig jaar bouwt en ontwikkelt Houta, met veel vakmanschap, ervaring en up-to-date kennis, woningen en bedrijfspanden met multifunctionele bestemmingen. Door al die jaren is onze ambachtelijke kundigheid en bedrevenheid bewaard gebleven en gegroeid. Onder één vlag bouwen, onderhouden, ontwikkelen én verkopen wij.

Houta verkoopt bijzondere, unieke en kwalitatieve woningen en bedrijfsgebouwen. Als ontwikkelaar hebben wij oog voor hoogstaand vastgoed, maar ook voor potentiële kopers. Persoonlijke aanpak en één-op-één contact staan centraal in onze werkwijze.