EXCLUSIEVE VILLABOUW

Stelt u zich eens voor... Een stijlvol entree, veel ruimte, bijzondere details en de perfecte afwerking. Uw bijzondere woondroom wordt werkelijkheid. Houta is gespecialiseerd in exclusieve villabouw.

Houta bouwt uw droomvilla

Heeft u een klassieke stadsvilla met charmant karakter voor ogen of kiest u voor moderne architectuur en strakke lijnen? Als u samen met Houta uw droomvilla bouwt, weet u zeker dat u voor een bouwpartner kiest die begrijpt dat u alles tot in de puntjes geregeld wilt hebben. Precies volgens uw woonwensen. Zodat uw toekomstige villa het thuis wordt waar u nog jarenlang plezierig woont.

Ervaring & vakmanschap
Al meer dan 60 jaar bouwt, verbouwt en onderhoudt Houta villa’s. Een specialiteit waar we trots op zijn. Dat doen we met professionaliteit, passie en vakkundige partners. Maar vooral vóór en mét u … Het gaat immers om uw leefwereld, uw thuis. Houta combineert uw wensen en eisen met jarenlange kennis, ervaring en contacten in de bouwwereld.

Smaakvolle details & een unieke uitstraling
Met veel inzicht, creativiteit, (technische) kennis en daadkracht bouwen we aan uw villa. We delen onze ervaring, visie en vakmanschap graag met u om er zeker van te zijn dat we een perfect eindresultaat realiseren.

Wij zijn betrokken en denken mee van begin tot eind.

Neem contact met ons op

Van een huis een thuis maken: deze uitdaging gaan wij graag samen met u aan! Wij zorgen ervoor dat elk project de unieke signatuur en hoogstaande kwaliteit die het verdient. Bekijk ons portfolio of neem contact met ons op:

Tijdens het bouwproces zet Houta uw wensen
en eisen
om in een concreet bouwplan.