THERMEN

Houta bouwt graag aan omgevingen waar genieten centraal staat. Daarom zijn we erg trots op onze ruime ervaring in de sauna-, wellness- en thermensector.

Houta bouwt uw thermencomplex of spa

Smaakvolle details & een unieke uitstraling
Uw partner met verstand van thermencomplexen. Thermencomplexen en spa’s zijn voor Houta bekend terrein: wij dragen de volledige zorg voor bouw, onderhoud en verbouwing van verschillende thermencomplexen in Nederland. Met een maximale service en een minimale overlast. Want het is ons doel om bij verbouwingen, bouw, onderhoud of storingen grootste resultaten te boeken met een geruisloze impact: zodat de bedrijfscontinuïteit van de thermen gewaarborgd blijft. De serene rust mag voor de gasten immers niet verstoord worden!

Meedenken en waarmaken: dát is waar Houta voor staat.
We luisteren naar uw wensen, werken met de beste partners en betrekken onze klanten bij het bouwtraject. Het is úw business waar we aan (ver)bouwen: samen gaan we voor perfectie. Dankzij onze jarenlange ervaring, vakmanschap en up-to-date kennis slagen wij erin om keer op keer in korte tijd een soepel lopende verbouwing te realiseren, geheel volgens planning.

Smaakvolle details & een unieke uitstraling
Het bouwen, verbouwen of renoveren van een thermencomplex vraagt om specifieke kennis over de aanwezige techniek en sauna-elementen. Wij bieden deskundige begeleiding waardoor techniek en het bouwkundig proces op elkaar aansluiten. Zonder privacy, lichtinval, een luxueuze uitstraling en het eigen karakter van het thermencomplex uit het oog te verliezen. Houta bouwde onder meer aan Thermencomplex Geldrop, Spa Wellness Lomm, Thermencomplex Weesp, SpaSereen Maarsen en Thermen Tilburg. Dit zijn vooraanstaande wellness centra met elk een eigen uniek karakter. Ontdek het zelf!

Een maximale service en een minimale overlast tijdens het bouwtraject

Neem contact met ons op

Bent u op zoek naar een bouwpartner met specifieke kennis over thermencomplexen? Wij zorgen voor de unieke signatuur en hoogstaande kwaliteit die uw thermencomplex verdient. Bekijk ons portfolio of neem contact met ons op:

Bij Houta sluiten techniek en het bouwkundig procesnaadloos op elkaar aan.