Thermen

Houta bouwt aan optimaal comfort

Houta bouwt graag aan omgevingen waar genieten centraal staat. Thermencomplexen en spa’s zijn voor ons bekend terrein: wij dragen de volledige zorg voor bouw, onderhoud en verbouwing van verschillende wellness centra in Nederland. Met een maximale service en een minimale overlast. Wij zijn trots op onze ruime ervaring in de sauna-, wellness- en thermensector.

Met veel inzicht, creativiteit, (technische) kennis en daadkracht beheert het team van Houta het gehele traject. En, zoals bij alles wat wij doen, staat ook in deze specialiteit het persoonlijke contact met de klant voorop.

Houta denkt mee

In een spa of thermencomplex heb je vaak te maken met veel techniek in een beperkte ruimte. Wij bieden deskundige begeleiding waardoor techniek en het bouwkundig proces op elkaar aansluiten. Daarnaast is het ons doel om bij verbouwingen, bouw, onderhoud of storingen grootste resultaten te boeken met een geruisloze impact: zodat de bedrijfscontinuïteit van de thermen gewaarborgd blijft. De serene rust mag voor de gasten immers niet verstoord worden!

Houta gaat voor resultaat

Met milieuvriendelijke materialen, afvalscheiding en een veilig arbeidsklimaat geven we daarbij vorm aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Houta bouwde onder meer aan Thermencomplex Geldrop, Spa Wellness Lomm, Thermencomplex Weesp, SpaSereen Maarsen en Thermen Tilburg. Dit zijn vooraanstaande wellness centra met elk een eigen uniek karakter. Ontdek het zelf!

Bekijk hier ons uitgebreide portfolio.

Uw contactpersoon voor dit specialisme

Patrick Houtakkers