20-08-2018

Start verkoop woningbouwplan Kasteeltuinen in Geldrop groot succes

Het Geldropse nieuwbouwproject Kasteeltuinen heeft bij de start van de verkoop op 3 juli een groot aantal potentiële kopers getrokken. De betrokken partijen laten weten dat er veel interesse is in de verschillende woningen en dat er al veel gesprekken in gang zijn gezet.

In een groene omgeving vlakbij het Geldropse kasteel tussen de Mierloseweg en de Talingstraat – nabij de natuurstrook aan weerszijden van de Kleine Dommel – realiseert Houta het woningbouwplan Kasteeltuinen. Het plan omvat 46 koopwoningen, waarvan het overgrote deel levensloopbestendig is ingericht. Woningbouwplan Kasteeltuinen is een gezamenlijk project tussen Houta Projectontwikkeling en Zuidvast projecten. Voor de realisatie van de woningen draagt Houta Bouw zorg.

Een unieke locatie

Houta is trots op het project in Geldrop. Patrick Houtakkers (directeur Houta): “De woningen vormen één geheel met de omgeving en zijn ontworpen door architectenbureaus Architecten Aan de Maas en LSWA Architecten. Het project straalt een landelijke vriendelijkheid uit waarin veel moderne accenten zijn aangebracht. Het past heel goed bij het gezellige karakter van Geldrop!”

Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven via www.kasteeltuinen-geldrop.nl.