08-04-2024

Houta verhuist naar nieuw, duurzaam kantoorpand

We zijn zéér verheugd om aan te kondigen dat Houta is verhuisd naar een ultramodern, duurzaam kantoorpand. Dit is meer dan alleen een verandering van locatie; het markeert een mijlpaal in de ontwikkeling van Houta en onze toewijding aan innovatief en duurzaam bouwen. Ons nieuwe adres is Emopad 9 in Geldrop.

We kijken ernaar uit om onze collega’s en klanten te verwelkomen in deze moderne omgeving, waar innovatie, duurzaamheid en klantgerichtheid samenkomen. Piërre Bergmans (directeur): “Houta maakt een grote sprong voorwaarts: als innovatief en duurzaam bouwbedrijf willen we ook dat ons eigen ‘thuis’ past bij de eisen van een moderne werkomgeving. Dat is hier zeker gelukt!”

Duurzaam bouwen zit in ons DNA
Met ultramoderne faciliteiten en een focus op milieuvriendelijkheid, belooft het nieuwe kantoorpand niet alleen een inspirerende werkomgeving te bieden voor de medewerkers en bezoekers van Houta, maar ook een showcase te zijn van innovatief en duurzaam bouwen. Van energiezuinige verlichting tot brede toepassing van duurzaam geproduceerd hout zoals CLT-vloeren: het pand is ontworpen met het oog op efficiëntie.

 

Houta verhuist naar nieuw, duurzaam kantoorpand