10-02-2022

Houta gaat verhuizen!

Na 60 jaar anderen te helpen met bouwen, gaat Houta nu voor zichzelf een nieuw kantoor opzetten. Wij gaan verhuizen! We blijven dichtbij onze Geldropse roots. Onze werkplaats blijft namelijk op de huidige plek bestaan en de nieuwbouw start om de hoek van het Industriepark.

Wie, wat, waar

Ons nieuwe kantoor gaat gebouwd worden op Emopad 7 in Geldrop. We krijgen een prachtig solitair kantoor inclusief drie verdiepingen, met een oppervlakte van totaal ca. 1.000 m2. Door gebruik te maken van veel glaswerk willen we een modern en eigentijds pand neerzetten, met een transparante uitstraling. Met uiteraard heel veel lichtinval!

De indeling van het pand

Op de begane grond komt de centrale hal, met een prettige ontvangst- en ontmoetingsruimte met vide. Een vide ontstaat als een deel van een verdiepingsvloer wordt weggelaten waardoor uitzicht op een lagere verdieping ontstaat. Hierdoor scheppen we een open ruimte. Vanzelfsprekend krijgt ons nieuwe pand diverse spreekkamers en overlegruimtes, een bedrijfsrestaurant/kantine en werkplekken voor onder andere de afdelingen Administratie en Bouwservice.

Doordat ons pand vrijstaand is, hebben we ruimte voor 35 parkeerplaatsen achter het terrein.

Kom gerust een kijkje nemen, u bent van harte welkom!