18-12-2018

Feestelijke start bouw 22 woningen in Maashaeghe Park te Boxmeer

Op 13 december is feestelijk de bouw gestart van 22 woningen in het project Maashaeghe Park te Boxmeer.

In samenwerking met Bouwaccent Vastgoedontwikkeling namens Maashaeghe Properties realiseert Houta deze luxe semi bungalows, vrijstaande- en twee-onder-een-kapwoningen. Deze 22 woningen zijn de volgende fase van de herontwikkeling van het voormalige ziekenhuis terrein in Boxmeer. Op de prachtige groene plek direct naast de maas is Houta vorig jaar al gestart met 4 exclusieve vrijstaande woningen. Deze worden begin volgend jaar opgeleverd.

De 22 volgende woningen zijn ontworpen door Bedaux de Brouwer Architecten en Mix Architectuur. De verrassende plattegronden en hoogwaardige materialisering zorgen voor een passende invulling van de locatie. Na een voorspoedige voorverkoop is met de kopers gewerkt aan een individuele invulling van de woningen. Nu het grondwerk klaar ligt valt direct op hoe de woningen inmiddels verschillen in plattegrond.

Op de gezellige bijeenkomst is onder het genot van gluhwein een start gemaakt. De eerste kopers hebben samen met Wethouder Stevens van de Gemeente Boxmeer. Robért Verheijden namens Bouwaccent en Bart Franssen namens Houta de schep ter hand genomen. Na wat graafwerk troffen zij een kistje aan met daarin voor alle kopers een leuke attentie.

Met veel enthousiasme gaan we de komende tijd volop aan het werk om ook hier een bijzondere woonomgeving te creëren.