01-05-2023

Woonzorgcentrum Heide in Geldrop opgeleverd

Vrijdag 31 maart is het nieuwe woonzorgcentrum Heide opgeleverd. Voor Anna Ouderenzorg heeft Houta een duurzaam en energieneutraal zorgcentrum gebouwd. Dit moderne gebouw met twee bouwlagen is voorzien van de nieuwste domotica oplossingen.

Het nieuwe complex biedt woonruimte aan 84 bewoners en wordt voorzien van een ruimte voor dagbesteding. Bij het ontwerp is specifiek gekeken naar de zorg– en woonbehoefte van de diverse bewoners. Daarom is er extra aandacht besteed aan voldoende daglicht en is het gebouw voorzien van een prachtig groene binnentuin, waar de bewoners en bezoekers straks heerlijk kunnen genieten.

Er zijn verschillende wooneenheden gerealiseerd:

  • 6 organisatorische eenheden van 14 bewoners
  • 84 appartementen voor PG en somatiek
  • 16 plaatsen voor dagbesteding

De ruime appartementen bieden veel leefcomfort voor de bewoners. Daarbij zijn de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van domotica toegepast, voor een moderne, duurzame en veilige leefomgeving.

De komende weken wordt het pand nog volledig ingericht, getest en schoongemaakt zodat de bewoners van woonzorgcentrum Akert eind juni kunnen verhuizen naar Heide.

Op Zaterdag 3 juni tussen 11:00 en 15:00 uur is de open dag van Heide – Anna Ouderenzorg. Iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen.