30-05-2018

Wonen in de Tweka Fabriek

Op het voormalige textielterrein in Geldrop krijgt de Tweka Fabriek aan de Mierloseweg in Geldrop een compleet nieuwe bestemming. Houta ontwikkelt hier 10 loftappartementen in een moderne en bijzondere stijl. Denk aan een industriële look met hoge plafonds en alle ruimte om uw woning naar eigen inzicht in te richten.

Samen met architectenbureau De Bever Architecten heeft Houta een mooie combinatie gevonden tussen gebouwhistorie en modern wonen. Wie op zoek is naar een bijzonder appartement op een unieke locatie, is in de Tweka Fabriek aan het juiste adres!

Details over de woning
De 10 loftappartementen variëren in grootte tussen de 65 en 120 m2 en zijn verdeeld over 3 woonlagen. De stoere betonnen uitstraling van de plafonds met balkenstructuur blijven in de lofts zichtbaar, terwijl afwerking elders in het appartement zeer hoogwaardig is. De verdiepingen zijn per trap en per lift te bereiken. Alle lofts hebben prachtige hoge plafonds van 390 cm en op de 1e en 2e verdieping van 370 cm. Bij iedere loft is een berging op de begane grond.

Het gebouw zal voorzien worden van een lift.