25-07-2017

Uitbreiding opdracht Maashaeghe Park in Boxmeer

Houta bouwt aan het nieuwe Maashaeghe Park in Boxmeer: in plaats van de oorspronkelijke opdracht om twee villa’s te bouwen, is de opdracht uitgebreid naar een realisatie van vier villa’s. De opdrachtgever heeft vertrouwen in de toekomst én in Houta. Patrick Houtakkers (algemeen directeur Houta): ‘Exclusieve villabouw vraagt om ervaring, visie en kennis. Dit is een specialiteit waar we trots op zijn.’

Aandacht voor de groene omgeving en de wensen van de klant zijn prioriteit voor Houta. Op een unieke locatie in het groen, het voormalige ziekenhuisterrein in Boxmeer, realiseert Houta in opdracht van Bouwaccent Vastgoedontwikkeling en Renschdael Groep villa’s met veel keuzevrijheid voor de toekomstige bewoners. Tijdens het bouwproces zet Houta die wensen en eisen om in een concreet bouwplan.

Prachtige omgeving

Maashaeghe Park in Boxmeer is een groene woonomgeving waar uiterst stijlvolle vrijstaande villa’s gerealiseerd worden. Elke bouwpartner hoort rekening te houden met de omgeving en de kenmerken van de streek. Het prima bereikbare Boxmeer staat bekend om zijn goede aanbod van voorzieningen op het gebied van scholen, sport en cultuur.

Meer informatie over de villa’s:
www.maashaeghepark.nl