12-06-2018

Maak kennis met onze kopersbegeleider Hanneke Boele

Om de klant nog meer begeleiding te kunnen geven is Hanneke Boele gestart als kopersbegeleider. Als schakel tussen bouw en mensen en met haar technische achtergrond voelt zij zich als een vis in het water bij Houta.

Na haar studie Bouwkunde aan de HTS ging Hanneke aan de slag als projectontwikkelaar en kopersbegeleider voor coöperaties, woningbouwverenigingen en ontwikkelende aannemers. Eind 2017 maakte ze de overstap naar Houta. Een bewuste keuze. Hanneke: “Het is een echt familiebedrijf met korte lijnen, de teamworkgeest past bij mij. Daarnaast zoek ik afwisseling in mijn werk, en die heb ik hier gevonden.”

Bourgondisch

Zelf is Hanneke ook echt een familiemens, door lekker te koken voor familie en vrienden. “Ik kom oorspronkelijk niet uit Brabant, maar ben wel Bourgondisch aangelegd.” Ze is graag in de bergen op haar ski’s of in de bossen wandelen of fietsen. ”Buiten geeft mij een enorm gevoel van vrijheid.”

Mensenwerk

Als kopersbegeleider inventariseert Hanneke de wensen van particuliere kopers of huurders en bespreekt zij met de uitvoering wat er mogelijk is. Denk daarbij aan wijzigingen in de indeling van de woning of het plaatsen van een dakkapel. Ook de communicatie over meer- en minderwerkprijzen verloopt via Hanneke. Wat haar zo aanspreekt: “De bouw gaat om mensen. Ik wil graag meewerken aan hun woonplezier, daar krijg ik energie van.”

Makkelijk kennis delen

Hanneke verwacht dat de digitalisering ook in haar werk een grotere rol zal gaan spelen. “Ik verwacht dat we mensen in de nabije toekomst meer digitale inzage kunnen geven. Niet meer per e-mail, maar via een platform waarop mensen zelf informatie kunnen ophalen. Zo wordt kennis delen steeds makkelijker.”